کد : 4035 ۱۸خرداد ۱۴۰۴ ساعت 23:06
طی ۲ماه و نیم امسال،

۱۳۷۰ اخلالگر نظم و امنیت در گیلان دستگیر شدند

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: فرمانده نیروی انتظامی گیلان گفت: در راستای اجرای طرح مقابله با اخلالگران نظم و امنیت، از ابتدای امسال تا کنون هزار و ۳۷۰ نفر از اراذل و اوباش و افراد شروری که سابقه رفتار‌های خشن و مزاحمت برای مردم داشتند، شناسایی و دستگیر شدند.
1370 اخلالگر نظم و امنیت در گیلان دستگیر شدند

به گزارش گروه رسانه ای ایران " گرا" ، سردار حسین حسن پور درحاشیه نمایشگاه دستاورد‌های پلیس در طرح برخورد با اراذل و اوباش که با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان  برگزار شد، با اشاره به اهمیت طرح برخورد با اراذل و اوباش افزود: امنیت خط قرمز نیروی انتظامی است و از ابتدای سال اقدامات گسترده‌ای در سراسر استان در راستای اجرای این طرح صورت گرفته است.
وی همچنین با اشاره به طرح یک هفته‌ای پاکسازی مناطق آلوده و مقابله با اراذل و اوباش که از ۶ تا ۱۲ خرداد همزمان با سراسر کشور در رشت اجرا شد افزود: در این مدت ۵۸۶ نقطه آلوده پاکسازی، ۸۱۷ اراذل و اوباش دستگیر و هزار و ۲۸۰ قبضه سلاح سرد شامل شمشیر، قمه، خنجر و پنجه بوکس از آنان کشف و ضبط شد.

دستگیری بیش از هزار اخلالگر نظم و امنیت در گیلانفرمانده نیروی انتظامی گیلان گفت: بابرنامه‌ریزی مدون و با رضایت مردم، این طرح تا پاکسازی کامل نقاط ناامن ادامه خواهد داشت تا امنیت عمومی حفظ شود.
سردار حسن پور افزود: برخورد قاطع و جدی با اخلالگران نظم و امنیت ادامه‌دار است و نیروی انتظامی با قدرت از آرامش و امنیت مردم دفاع خواهد کرد. 
سید مهدی فلاح میری دادستان مرکز استان هم در حاشیه این نمایشگاه گفت: دستگاه قضا با اراذل و اوباشی که نظم و امنیت عمومی را به خطر می‌اندازند، برخورد قاطع خواهد کرد
.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، بوساز- ساختمان دانا - دندانپزشک ، جراح ، ایمپلنت
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " [email protected]