ولی جهانی با اشاره به تشکیل شورای گردشگری ساحلی و دریایی طبق ماده ۸۳ قانون برنامه هفتم توسعه و دستورالعمل ابلاغی وزارت کشور و میراثفرهنگی، بر ضرورت شناسایی و واگذاری عرصههای گردشگری ساحلی از طریق درگاه ملی مجوزها، با رعایت الزامات قانونی و زیستمحیطی، تأکید کرد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان تصریح کرد: در حال حاضر بهرهبرداری موقت سواحل با سازههای سبک، در دستور کار شورا قرار دارد که پس از تصویب، به تاسیسات گردشگری اعلام خواهد شد.
وی افزود: تمامی موزهها بهدلیل دستورالعملهای امنیتی ارسالشده از تهران، تا اعلام تصمیم شورای تأمین تعطیل ماندهاند.
جهانی یادآور شد: در ایام جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونسیتی علیه ایران و ورود مسافران به استان گیلان شاهد تخفیف و تسهیلات ویژه ای تنسط اقامتگاه های بومگردی ، هتل ها و مجتمع ها و واحدهای اقامتی استان برای مسافران خصوصا در شهرهایی نظیر لنگرود، صومعهسرا و فومن ارائه شد و برخی از مراکز اقامتی تا ۳۰ درصد کاهش نرخ یا خدمات رایگان لحاظ کردهاند.
جهانی از توسعه حملونقل ریلی در استان گیلان خبر داد و گفت: در ایام نوروز تنها یک قطار فوقالعاده از مشهد به رشت برقرار بود که اکنون با پیگیریها به دو حرکت در هفته (چهارشنبه و جمعه) ارتقا یافته است.
او افزود : برنامهریزی برای افزایش سفر در ایام پیک نیز در دستور کار قرار گرفته و سه اتوبوس پشتیبانی نیز برای جبران ظرفیت اضافه وارد عمل شدهاند.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان سپس به تشکیل قانونی شورای گردشگری ساحلی و دریایی اشاره کرد و از حضور فعال پنج نهاد عضو اصلی سازمان حفاظت محیطزیست، سازمان منابع طبیعی، سازمان بنادر و دریانوردی، ادارهکل میراثفرهنگی گیلان ، فدراسیون نجات غریق در این شورا خبر داد.
او تأکید کرد: بهرهبرداری از نواحی ساحلی تنها در صورت دریافت مجوز از این شورا امکانپذیر خواهد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان در پایان از همه اعضای ستاد، فرمانداران، شهرداران، و بخشداران استان برای همافزایی در مدیریت سفرهای پیشرو و خدماترسانی شایسته به مردم و گردشگران تقدیر و تشکر کرد.
دومین جلسه ستاد خدمات سفر استان و شورای مدیریت و ساماندهی طرحهای گردشگری ساحلی و دریایی با حضور هادی حق شناس، استاندار گیلان مدیران دستگاههای اجرایی استان، به ریاست ولی جهانی، مدیرکل میراثفرهنگی گیلان در استانداری برگزار شد.