به گزارش مرکز اطلاع رساني پليس گيلان، در پي حريق عمدي مسجد امام رضا (ع) گلسار رشت با پرتاب 2 عدد کوکتل مولوتف، پيگيري موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت.
با پيگيري هاي به عمل آمده و تلاش ماموران کلانتري 14 شهرستان، فردی 22 ساله در خصوص اين پرونده شناسايي و در محل سکونتش دستگير و جهت تحقيقات و بررسي بيشتر به سازمان اطلاعات فرماندهي انتظامي استان معرفي شد
*****
مرکز اطلاع رساني پليس گيلان از دستگيري قاتلان شهيد بسيجي "محمد ميرزايي" در شهرستان املش خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رساني پليس گيلان، در پي شهادت بسيجي "محمد ميرزايي" در 18 دي ماه سال جاري در پارک ميزرا کوچک خان شهرستان املش با ضربات متعدد سلاح سرد اغتشاگران تروريست، دستگيري قاتلان در دستور کار پليس قرار گرفت.
بر پايه اين گزارش، با پيگيري هاي به عمل آمده و تلاش ماموران انتظامي شهرستان املش، 6 عامل اين جنايت شناسايي و در مخفيگاهشان در شهرستان هاي رشت، لاهيجان و املش دستگير و ضمن اعتراف به بزه انتسابي با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضائي معرفي شدند.
*****
اعزام مشمولان وظیفه عمومی به مراکز آموزشی
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گیلان از اعزام مشمولان عادی، دیپلم، فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و دکترا به مراکز آموزشی روز چهارشنبه اول بهمن ۱۴۰۴ خبر داد.
سرهنگ اسماعیل رجبزاده با بیان اینکه اعزام انفرادی مشمولان صرفاٌ تا شعاع ۳۰۰ کیلومتری از محل سکونت تا مرکز آموزش است گفت: در صورت استقرار مرکز آموزش در فاصله بیش از ۳۰۰ کیلومتری تا محل تجمع وظیفه عمومی، اعزام مشمول بصورت تمرکزی و توسط وظیفه عمومی انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه ضرورت دارد مشمولان نسبت به کنترل برگه محل مراجعه اقدام کنند افزود: آن دسته از مشمولانی که در برگه محل مراجعه معاونت وظیفه عمومی قید شده است، ساعت ۷ اول بهمن ۱۴۰۴ برای اعزام با اتوبوسهای تعیین شده بدون همراه، در معاونت وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گیلان به نشانی رشت، بلوار فاتحان نبل الزهرا، کیلومتر ۳ جاده رشت به قزوین، جنب پلیس راهنمایی و رانندگی حضور داشته باشند.
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی گیلان گفت: بقیه مشمولان با رعایت بازه زمانی تعیین شده به مراکز آموزش نیروهای مسلح به صورت خود معرف مراجعه کنند.
سرهنگ اسماعیل رجبزاده با تاکید بر حضور به موقع و توجه نکردن به شایعات پخش شده در فضای مجازی افزود: در مراکز آموزش تمهیدات لازم برای پذیرش مشمولان اتخاذ شد است.
*****
فرمانده انتظامي رشت از دستگيري 6 نفر حين حفاري غيرمجاز در يکي مناطق اين شهرستان خبر داد.
سرهنگ " عيسي روشن قلب " گفت: هرگونه حفاري و کاوش غيرمجاز براي به دست آوردن اموال تاريخي و آثار باستاني ممنوع بوده و با متخلفان برابر قانون برخورد ميشود.
وي در ادامه تصريح کرد ماموران کلانتري15 اين شهرستان با اقدامات فني و اشرافيت اطلاعاتي از حفاري غيرمجاز در يکي از مناطق حاشيه شهر رشت مطلع و پس از هماهنگي قضائي به اين مكان اعزام شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان رشت با بيان اينكه پليس با حضور در محل مورد نظر مشاهده كرد 6 نفر در حال حفاري با يک دستگاه بيل مکانيکي در سطح يک زمين باير مي باشند که اين افراد دستگير شدند.
اين مقام انتظامي ادامه داد: متهمان پس از تشکيل پرونده به منظور سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفته و ابزار حفاري توقيف و به پارکينگ منتقل شد.
سرهنگ روشن قلب در پايان از همکاري صميمانه مردم و احساس مسؤوليت آنها در قبال حفظ آثار فرهنگي و باستاني قدرداني کرد و از آنها خواست هرگونه اخبار در اين خصوص را از طريق سامانه 110 به پليس اطلاع دهند
*****
سارقان اماکن خصوصي در تالش دستگیر شدند
فرمانده انتظامي تالش از دستگيري سارقان حرفه اي اماکن خصوصي در اين شهرستان خبر داد و گفت: اين سارقان به 5 فقره سرقت اعتراف کردند.
سرهنگ "عباس حقيقي نيا" تجزيه و تحليل سرقتها، انجام گشت زنيهاي هدفمند و بهره گيري از شگردهاي پليسي را از جمله اقدامات موثر در حوزه پيشگيري انتظامي عنوان کرد و اظهار داشت: همراهي و همکاري سازمانها، مردم و آموزش و آگاه سازي شهروندان نقش بي بديل و غير قابل انکاري در جلوگيري از وقوع سرقت دارد.