کد : 7660 ۵اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت 19:12
وزیر خارجه ایران بدون مذاکره پاکستان را ترک کرد

دروغگویی ترامپ و رسانه‌های آمریکایی !!

رسانه‌های آمریکایی و ترامپ معمولاً همدیگر را به دروغگویی متهم می‌کنند؛ رسانه‌های آمریکایی معتقدند که ترامپ دروغگوست و ترامپ هم اکثر رسانه‌‌های آمریکایی را فیک‌نیوز و دروغ‌پرداز می‌خواند.
دروغگویی ترامپ و رسانه‌های آمریکایی !!

به گزارش گروه رسانه ای با مردم،  تا اینجای کار مشکلی نیست؛ اما مسئله این است که اتفاقاً در این مورد به طور استثنائی، هر دو راست می‌گویند! یعنی هم ترامپ دروغگوست و هم رسانه‌های آمریکایی!

▪️ پس از چند روز بازی ترامپ و رسانه‌های آمریکایی درباره سفر ونس به اسلام‌آباد پاکستان برای مذاکره با هیات ایرانی که مشخص شد کاملاً کذب است؛ این رسانه‌ها و ترامپ روز گذشته مدام مدعی بودند که ویتکاف و کوشنر نیز همزمان با عراقچی به پاکستان خواهند آمد تا در گفتگو و مذاکره حضوری شرکت کنند!

▪️ برخی رسانه‌های منطقه‌ای نیز مدام با پمپاژ این اخبار، مخاطب ایرانی را سردرگم و دچار تردید می‌کردند که شاید مذاکرات حضوری بین عراقچی و کوشنر و ویتکاف برگزار شود.

▪️ به هرحال، سفر عراقچی به اسلام‌آباد به پایان رسید و هیچ مذاکره‌ای برگزار نشد. مقامات و رسانه‌های ایرانی از روز گذشته تاکید می‌کردند که مذاکره‌ای این بار در کار نخواهد بود، اما رسانه‌های آمریکایی و ترامپ بر این موضوع تاکید می‌کردند.

▪️ حالا یکبار دیگر هم مشخص شد که رسانه‌های آمریکایی علیرغم تمام مدعایشان تا چه حد به سادگی و راحتی و گستردگی دروغ می‌گویند اما وقیحانه، رسانه‌های ایرانی را به عدم حقیقت‌گویی متهم می‌کنند.

▪️ برای آشنایی بهتر با ماهیت رسانه‌های آمریکایی کافی است همین روزها که رخدادها متعدد و سریع اتفاق می‌افتند و به فاصله یکی دو روز می‌تواند حقیقت نیز به سادگی کشف شود، این مسئله را امتحان کنید. کافی است هر کدام از ادعاهای آنان را ثبت، و یکی دو روز بعد صحت سنجی کنید. خیلی از مسائل برایتان آشکار خواهد شد.

 

***

 

رویترز: 
ایران خواسته‌های حداکثری آمریکا را نمی‌پذیرد

رویترز در گزارشی باتوجه به شکل‌نگرفتن دور جدیدی از مذاکرات بین ایران و آمریکا نوشته: واشنگتن و تهران در بن‌بست قرار دارند و ایران تنگه هرمز که به طور معمول یک‌پنجم محموله‌های نفتی جهان از آن عبور می‌کند را تقریباً‌ به طور کامل بسته است.

یک منبع دیپلماتیک ایرانی در اسلام‌آباد درباره تردیدات تهران درباره مواضع آمریکا در مذاکرات به رویترز گفته: «طرف ایرانی خواسته‌های حداکثری را نمی‌پذیرد

 

 

***

 

 

 

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا به فاکس نیوز گفت: چند لحظه پیش به افرادم گفتم که داشتند آماده می‌شدند بروند، و من گفتم: «نه، شما قرار نیست یک پرواز ۱۸ ساعته انجام دهید تا به آنجا بروید. ما همه برگ برنده را در دست داریم. آنها هر زمان بخواهند می‌توانند با ما تماس بگیرند، اما شما دیگر قرار نیست پروازهای ۱۸ ساعته انجام دهید تا بنشینید و در مورد هیچ چیز حرف بزنید.»

اکسیوس  نوشت:وقتی از ترامپ پرسیدیم آیا لغو سفر، به این معناست که قصد دارید جنگ را از سر بگیرید، او گفت: «نه. این به آن معنا نیست.»

وی افزود: سفر به پاکستان خیلی طولانی است. ما می‌توانیم همین کار را از طریق تلفن هم انجام دهیم.

پیش از این نیویورک‌تایمز خبر داد که به گفته کاخ سفید، استیو ویتکاف و جرد کوشنر، دو تن از مشاوران ارشد ترامپ، قرار است روز شنبه به اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، سفر کنند

.».

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
اندیشه سبز خزر ارائه دهنده خدمات ارتباطی در کشور
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com