در دیدار مسئولان بنیاد مسکن با مدیر عامل منطقه آزاد انزلی بررسی شد،

طرح خانه امید و طرحهای عمران روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی

طرح خانه امید و طرحهای عمران روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: معاون مسکن و عمران شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به همراه مدیر کل بنیاد مسکن استان گیلان در دیدار با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی بر اجرای طرح خانه امید و اجرای طرح‌های عمرانی در روستاهای واقع در محدوده منطقه آزاد انزلی تأکید کرد و گفت: بنیاد مسکن آمادگی دارد در چارچوب ضوابط و مأموریت‌های سازمانی خود، ظرفیت‌های فنی و اجرایی موجود را برای پیشبرد طرح‌های مورد توافق به کار گیرد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن استان دکتر سید مهدی هدایت، معاون مسکن  به همراه مهندس حامد باباپور، سرپرست دفتر طرح‌های ملی مسکن و مهندس حامد دائمی، مدیرکل بنیاد مسکن  گیلان، با حضور در سازمان منطقه آزاد انزلی بر همکاری مشترک  در حوزه‌های عمرانی، توسعه روستایی و اجرای طرح‌های مرتبط با مسکن تاکید کردند.
معاون مسکن بنیاد مسکن  با تشریح ظرفیت‌ها و فعالیت‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، گزارشی از مأموریت‌ها و اقدامات این نهاد در حوزه‌های مسکن شهری، عمران روستایی، اجرای طرح‌های عمرانی و تأمین مسکن ارائه  و  خواستار توسعه همکاری میان بنیاد مسکن و سازمان منطقه آزاد انزلی شد ..

در این دیدار، دکتر مصطفی طاعتی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی، ضمن استقبال از پیشنهادهای مطرح‌شده، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را نهادی توانمند و باسابقه در اجرای پروژه‌های عمرانی دانست و بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های این نهاد در مسیر توسعه منطقه تأکید کرد.

وی افزود: منطقه آزاد انزلی همواره به دنبال توسعه پایدار و ارتقای کیفیت زندگی در مناطق تحت پوشش خود، به‌ویژه در بخش روستایی است و  با توجه به تخصص و تجربه گسترده بنیاد مسکن  در اجرای پروژه‌های زیربنایی و عمرانی در روستاها، همکاری با این نهاد می‌تواند شتاب قابل توجهی به طرح‌های توسعه روستایی در منطقه ببخشد.

وی اظهار کرد:  آمادگی داریم با ایجاد هماهنگی‌های لازم، از ظرفیت‌های فنی بنیاد مسکن برای اجرای طرح‌هایی نظیر خانه امید و سایر پروژه‌های عمرانی که منجر به بهبود وضعیت مسکن و زیرساخت‌های منطقه می‌شود، استفاده کنیم.