گزوه رسانه ای با مردم گزارش می دهد......
بسیاری از رسانه های داخلی و خارجی در ارتباط با تجاوزات مکرر، مباهات کردن به آن و اقدامات تروریستی آمریکا و اسرائیل علیه ایران اسلامی ادبیات جنگ را به کار می برند و این امر کاملا نادرست و ضد انسانی است.
براساس ادبیات دیپلماسی جهانی و آنچه در منشور ملل آمده است : جنگ زمانی اتفاق می افتد که کشوری به تنهایی یا با همراهی کشورهای دیگر علیه یک کشور آن هم با عدله و مستندات اعلان جنگ کند و طرفین وارد جنگ و درگیری شوند..
از سال 1404 تا اکنون 12 شهریور ماه 1405 که دولت متجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی چند مرحله متناوب در فاصله زمانی کوتاه به دلایل واهی و بدون سند و مدرک به ایران حملات سنگین انجام داده و مدارس ( به ویژه مدرسه ابتدایی دخترانه میناب) ، مراکز درمانی و بیمارستانی، جشن عروسی ، زدن زیر بناها و محروم کردن مردم یک کشور از امکانات زیستی مانند حامل های انرژی هم چنی مناطق مسکونی تجاوز کرده اند - آنها تجاوز کرده اند و باید در مجامع بین الملل مجازات شوند، اگر جامعه بین الملل و سازمان های جهانی چنین قدرتی داشته باشند!!.
شکی نیست که ترور رهبر یک کشور و اعضای خانواده اش ، فرماندهان نظامی و دانشمندان و نخبگان در جریان تجاوزات یک جانبه هرگز جنگ نیست و تجاوز و تهاجم وحشیانه است و این اقدامات در تاریخ بی نظیر است و بایستی از سوی هر کسی که ادعای آزدایخواهی و دموکراسی دارد ، محکوم شود..!
کشتن وبه شهادت رساندن مقامات یک کشور در نظام بین الملل قطعا تروریست است و دولت آمریکا و رژیم اسرائیل باید در این خصوص توضیح دهند و اگر دولتی و ملتی در جهان آزادگی دارد ، باید این اقدامات را با شدت محکوم کرده و در حد توان خود تحت پیگرد قانونی قرار دهند
این تجاوزات مکرر و پیامد آن فضا سازی های رسانه های جهانی و ترور مقامات در هیج جای تاریخ توجیه ندارد به گونه ای که حتی ادوولف هیتلر با آن خوی تجاوزگری چنین نکرد و متحدان هم علیه او چنین نکردند.
جهان باید در این مقوله بسیار هشیار بوده و مطالبه گری کند در غیر این صورت آینده بشریت و وجود افراد و دولت های زورگر و متجاوز قابل مهار و کنترل نخواهد بود
اگر رسانه های آمریکایی و بعضا اروپایی و عربی یا شبکه های فارسی زبان ماهواره ای این عنوان را مطرح می کنند ، برای آن است که دست نشانده و زبون و دارای منافع هستند ، اما از رسانه های مستقل و صاحب نام جهانی و رسانه های داخلی چنین انتظاری نمی رود، حتی اگر آن رسانه خود ما باشیم.!
رسانه ها و سخنرانان و حقوقدانان باید در این باره بگویند و بنویسند و تنویر افکارعمومی شود.
مدیر مسئول -