آخرین اخبار جنگ و صلح .....

مقام ارشد پیشین دولت آمریکا:در اتاق وضعیت احساس درماندگی کردم

مقام ارشد پیشین دولت آمریکا:در اتاق وضعیت احساس درماندگی کردم
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: روایت مک‌گورک از وعده صادق می گوید و با حالت خاصی اعتراف می کند، در اتاق وضعیت احساس درماندگی کردم.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، مقام ارشد پیشین دولت آمریکا در روایتی از عملیات «وعده صادق» و حمله تلافی‌جویانه موشکی و پهپادی ایران به سرزمین‌های اشغالی، از لحظات پرتنش در اتاق وضعیت کاخ سفید پرده برداشته و می‌گوید با شلیک موج‌به‌موج موشک‌های بالستیک ایران، برای نخستین بار در این اتاق احساس «درماندگی» کرده است.


***


سرلشکر رضایی: 

شروط مان را گفتیم اما ترامپ قادر به تصمیم‌گیری نیست

دبیر شورای عالی امنیت ملی، در دیدار با شاهین مصطفی، معاون نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان: حمله آمریکا و اسرائیل به ایران خلاف همه قوانین بین‌الملل است و ایران در واکنش به این جنگ با قدرت از خود دفاع کرده است.

ترامپ در باتلاقی گرفتار شده که نه می‌تواند مذاکره کند و نه می‌تواند بجنگد. 

شروط ایران به آمریکا اعلام شده، اما ترامپ قادر به تصمیم‌گیری نیست و آمریکا از سر استیصال در جنگ نظامی به محاصره هوایی روی آورده است.

بیگانگان زیادی در طول تاریخ آمدند و رفتند، اما ایران و کشورهای منطقه همچنان باقی مانده‌اند.

ایران برای کمک به برقراری صلح در منطقه قفقاز آماده است.

آمریکا آینده‌ای در منطقه ندارد و ایران با قدرت در مقابل آن ایستاده است.



***


معاون نخست‌وزیر جمهوری آذربایجان:

گمانه‌زنی‌ها درباره استفاده از خاک آذربایجان علیه ایران را تکذیب می‌کنیم

شاهین مصطفی می گوید: مواضع رئیس‌جمهوری آذربایجان در جنگ ۴۰ روزه مبنی بر پایان جنگ و برقراری صلح را نشانه روابط گرم میان ۲ کشور می‌دانیم.

ایران کشور دوست و برادر جمهوری آذربایجان است و گمانه‌زنی‌ها درباره استفاده از خاک جمهوری آذربایجان علیه ایران را تکذیب می‌کنیم.


***



حضور نمایندگان عربی در دیدار نتانیاهو و بن‌زاید

🔸رسانه‌های عبری فاش کردند که نمایندگانی از چندین کشور عربی از جمله عربستان سعودی در نشست روز یکشنبه گذشته میان نتانیاهو و بن‌زاید در ابوظبی شرکت داشته‌اند.


***



تکذیبه دانشگاه علامه طباطبایی درباره یک خبر

در پی انتشار مطلبی در فضای مجازی حاوی اهانت به مقدسات ملی و دینی مردم و انتساب آن به فردی که استاد دانشگاه علامه طباطبایی معرفی شده بود، این دانشگاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فرد یادشده نه عضو هیئت علمی و نه استاد مدعو دانشگاه است.


وی هیچ‌گونه رابطه استخدامی یا حتی قرارداد همکاری آموزشی و پژوهشی با دانشگاه ندارد.