مصفا سرپرست معاونت فرهنگ و رسانه ارشاد گیلان شد

مصفا سرپرست معاونت فرهنگ و رسانه ارشاد گیلان شد
پایگاه خبری تحلیلی گیلان 24: با صدور حکمی «قاسم مصفا» با حفظ سمت، به عنوان سرپرست معاونت امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان منصوب شد.

امیرحسین طاهری مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با صدور حکمی «قاسم مصفا» را با حفظ سمت «رئیس گروه امور رسانه» به عنوان سرپرست معاونت امور فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان منصوب کرد.

«امیرحسین طاهری» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان در سخنانی ضمن قدردانی از تلاش‌های محمد نیک بخش سرپرست پیشین، به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای اشاره  و اجرای درست و اصولی برنامه‌ها و تکالیف ابلاغی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این حوزه را مورد تأکید قرار داد.

طاهری پویایی بیشتر معاونت فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل و استفاده شایسته از ظرفیت نیروی انسانی غنی با در نظر داشتن مؤلفه‌های تعامل، هم افزایی و همگرایی با اهالی فرهنگ و رسانه استان را از انتظارات خود از سرپرست جدید این معاونت ذکر کرد.

وی گفت: انجام فعالیت‌ها و تلاش‌ها باید نتیجه‌ای ملموس برای مردم و به طور مشخص اهالی فرهنگ و هنر داشته باشد و در صورت تحقق این مهم، تحولاتی مثبت را شاهد خواهیم بود.



«قاسم مصفا» متولد ۱۳۶۰ در رشت و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی مدیریت فرهنگی است. او از کارکنان رسمی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با ۱۷ سال سابقه خدمت می‌باشد که از سال ۱۳۸۵ در حوزه روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان مشغول بوده است و از سال ۱۳۹۰ مسئولیت روابط عمومی این حوزه را بر عهده داشت. و پس از آن مسئولیت‌های مختلفی از قبیل: کارشناس ارزیابی روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی، مسؤول هماهنگی، رصد و پایش رسانه‌ها، کارشناس شورای فرهنگ عمومی و رئیس گروه امور رسانه اداره کل را در کارنامه دارد.

مصفا از مدیران جوان و خوشنام فرهنگ و ارشاد اسلامی است که طی این سال‌ها توانست چندین بار در ارزیابی عملکرد یک ساله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارات تابعه، عنوان روابط عمومی برتر را در بین استان‌ها کسب کند
.