سازمانهای مسئول و مردم مواظبت کنند،

2 هزار مترمربع مراتع لنگرود، شفت و تالش آتش گرفت

2 هزار مترمربع مراتع لنگرود، شفت و تالش آتش گرفت
پایگاه خبری گیلان 24: سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری گیلان از آتش گرفتن بیش از ۲ هزار مترمربع از علفزار‌های تالش، شفت و لنگرود بر اثر وزش باد گرم خبر داد.

محمدرضا حق بین بیان کرد: به دنبال وزش باد گرم در گیلان در شبانه روز گذشته تاکنون، بیش از دو هزار مترمربع از مراتع و علفزار‌ها در شهرستان‌های تالش، شفت و لنگرود به صورت نقطه‌ای دچار حریق شد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه این آتش‌سوز‌ها محدود و کوچک بود و به سرعت با تلاش نیرو‌های امدادی مهار شد، افزود: بنا بر اعلام هواشناسی و صدور هشدار سطح نارنجی وزش باد گرم تا فردا ادامه دارد.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری گیلان از مسافران و مردم استان خواست تا با توجه به شرایط آب و هوایی و وزش باد گرم و احتمال گسترش سریع آتش سوزی از روشن کردن آتش در عرصه‌های طبیعی، جنگل‌ها و مراتع خودداری کنند.

در همین حال رئیس منابع طبیعی شهرستان مرزی استارا در استان گیلان نیز اب خطر آتش سوزی در مراتع و جنگل های این منطقه خبر داد

هم چنین هواشناسی اعلام کرد: براثر تداوم وزش باد گرم موسمی دمای هوای گیلان در شروع زمستان تا 10درجه افزایش خواهد یافت...