فرمانده انتظامي استان گیلان:

8 هزار قطعه ارز خارجي قاچاق در آستارا کشف شد

 8 هزار قطعه ارز خارجي قاچاق در آستارا کشف شد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: فرمانده انتظامي استان از کشف تعداد 8 هزار و 292 قطعه اسکناس از انواع ارز خارجي قاچاق به ارزش بيش از 7ميليارد ريال در شهرستان آستارا خبر داد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم سردار "حسين حسن پور" در گفت و گو با خبرنگارخبرگزاري پليس، گفت: در اجراي طرح سراسري مبارزه با اخلال گران بازار ارز و سکه و در پي بررسي گزارشات واصله مبني بر خريد و فروش غيرمجاز ارز توسط تعدادي از افراد سودجو و فرصت طلب در سطح شهرستان آستارا، رسيدگي اين موضوع به صورت ويژه در دستور کار پليس قرار گرفت.

وي  افزود: ماموران انتظامي شهرستان آستارا پس از بررسي و اطمينان از صحت موضوع با هماهنگي قضائي، نسبت به شناسائي افراد فعال در اين حوزه اقدام که پس از انجام چندين مرحله عمليات غافلگيرانه موفق به دستگيري 4 نفر از افرادي که به صورت غير مجاز مبادرت به خريد و فروش ارز مي کردند، شدند.

فرمانده انتظامي استان گيلان بیان کرد: در اجراي طرح فوق ماموران انتظامي آستارا تعداد 7 هزار و 634 قطعه دلار آمريکا ، 538 قطعه منات آذربايجان، 20 قطعه يورو و 100 قطعه روبل کشور روسيه از متهمان کشف که برابر اعلام نظر کارشناسان، ارزهاي کشف شده مجموعا 712 ميليون و 910 هزار تومان ارزيابي شدند.

اين مقام ارشد انتظامي تصريح کرد: در اين طرح 4 متهم دستگير شده به ترتيب 22، 46، 59 و 60 ساله مي باشند که پس از تشکيل پرونده مقدماتي براي سير مراحل قانوني به مراجع قضائي معرفي شدند.

سردار حسن پور  از مردم خواست به جهت مقابله و برخورد قاطع پليس با افراد سودجو با هدف پيشگيري از تداوم ناهنجاريهاي رفتاري در نظام اقتصادي در سطح جز و کلان در جامعه، در صورت مشاهده يا اطلاع از موارد مشابه، مراتب را به مرکز فوريت هاي پليس 110 اطلاع دهند
.