برداشت بادام زمینی در گیلان آغاز شد

برداشت بادام زمینی در گیلان آغاز شد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اعلام کرد: برداشت بادام زمینی از سه هزار و یکصد هکتار از باغ‌های سراسر گیلان آغاز شده و پیش بینی می‌شود بیش از ۱۰ هزار و ۸۵۰ تن پیله خشک به ارزش حدود 3800 میلیارد تومان برداشت شود.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم صالح  محمدی با بیان اینکه شهرستان آستانه اشرفیه با ۸۰ درصد سطح زیر کشت بادام کاری در گیلان به میزان ۲ هزار و ۵۰۷ هکتار، قطب اصلی بادام کاری استان است، افزود: این محصول در شهرستان‌های رشت، تالش، رودبار و بندر انزلی هم کشت  و برداشت می‌شود. 
رئیس  جهاد کشاورزیگفت: کشت بادام زمینی هر سال از اوایل اردیبهشت در گیلان آغاز شده و از اوایل شهریورماه هم برداشت آن شروع می‌شود که تا مهرماه ادامه دارد.
صالح محمدی با اشاره به اینکه محصول بادام زمینی گیلان به دلیل طعم مطلوب و کیفیت بالا، مورد پسند و استقبال مصرف کنندگان سراسر کشور است، افزود: بیش از ۴ هزار بهره بردار در زمینه تولید این محصول و ۱۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی برای فرآوری این محصول در استان فعالیت می‌کنند.
وی با بیان اینکه مهمترین محصول جانبی بادام زمینی، روغن و کره بادام زمینی است گفت: علوفه و کنجاله بادام زمینی به عنوان خوراک دام و استفاده از روغن بادام زمینی در تهیه رنگ‌ها، لاک، الکل، روغن‌های روان کننده، حشره کش‌ها و نیتروگلیسیرین، از محصولات و فرآورده‌های جانبی بادام زمینی در گیلان است.
بادام زمینی به دلیل داشتن چربی‌های غیراشباع و پروتئین بالا، خطر بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر را کاهش می‌دهد