اعتراض وکلا به 3 برابر شدن حق عضویت

اعتراض وکلا به 3 برابر شدن حق عضویت
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: جمعی از وکلای دادگستری در نامه ای به رئیس و هیات مدیره کانون های وکلای دادگستری کشور نسبت به افزایش چشمگیر حق عضویت اعتراض کردند.www.gilan24.ir

ریاست و اعضاء محترم هیئت مدیره کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور

با سلام و احترام؛

اینجانبان، جمعی از وکلای دادگستری، با اطلاع از طرح پیشنهاد افزایش چندبرابری حق عضویت سالانه وکلا از مبلغ یک میلیون و ششصد هزار تومان به حداقل پنج میلیون تومان، نگرانی و اعتراض صنفی خود را نسبت به این تصمیم و به موجب این مرقومه اعلام می‌داریم.

بدیهی است در شرایطی که بخش قابل توجهی از وکلای دادگستری با مشکلات معیشتی، کاهش درآمد ناشی از رکود اقتصادی، و هزینه‌های سنگین حرفه‌ای و تورم لجام‌گسیخته کالا و نیازهای معیشتی مواجه هستند، افزایش سه‌برابری حق عضویت سالانه نه‌تنها با واقعیت‌های اقتصادی جامعه همخوانی ندارد، بلکه می‌تواند موجبات فشار مضاعف بر همکاران شریف را فراهم آورد.

کانون وکلا، به عنوان نهاد مستقل مدنی، باید در تصمیم‌گیری‌های مالی و صنفی خود مصالح جمعی و توان اقتصادی اعضا را در نظر گیرد و از هرگونه تصمیمی که موجب نارضایتی گسترده و تضعیف شأن و منزلت صنفی وکلا گردد، پرهیز نماید.

لذا از هیئت مدیره محترم کانون‌های وکلا و علی‌الخصوص از ریاست محترم اتحادیه سراسری کانون‌های وکلا (اسکودا) و کانون وکلای دادگستری مرکز انتظار داریم ضمن توجه به شرایط اقتصادی حاکم و وضعیت دشوار معیشت همکاران، از تصویب و اجرای هرگونه افزایش غیرمنطقی در خصوص حق عضویت خودداری نموده و هرگونه تغییر احتمالی را صرفاً پس از برگزاری جلسات مشورتی با نمایندگان صنف و در چارچوب عدالت و شفافیت انجام دهند.

با تجدید احترام و امتنان،
جمعی از وکلای دادگستری سراسر کشور

• نویسنده: حسین آزموده دلخانی

توضیح: وکلا به افزایش حق عضویت با توجه به تورم اعتراض ندارند بلکه گله آنها به میزان افزایش است که کمی بیش از سه برابر شده است.