پیامهای مسئولان گیلان برای 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار،

حضور گسترده مردم در 13 آبان نماد استکبار ستیزی است

حضور گسترده مردم در 13 آبان نماد استکبار ستیزی است
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: مدیران و مسئولان سراسر استان گیلان با صدورپیام های جداگانه یا مشترک مردم ولایتمدار باری به منظور حضوری گسترده در راهپیمایی سیزدهم ابان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی دعوت کردند.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، در پیام مشترک نماینده ولی فقیه در استان و استاندار گیلان به حضور گسترده مردم در  روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز تاکید شده است..
در متن این پیام آمده است:
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
ملت شریف، قهرمان‌پرور و همواره بیدار استان گیلان
فرا رسیدن سیزدهم آبان‌ماه، یوم‌الله بزرگ و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز را صمیمانه گرامی می‌داریم.
این روز یادآور فریاد رهایی‌بخش ملت ایران در برابر سلطه و استبداد است؛ روزی که با تسخیر لانه جاسوسی، ندای استقلال‌خواهی ملت ما جهان را لرزاند و الگویی برای مستضعفان عالم شد.
امروز، در حالی که فریاد عدالت‌خواهی ملت فلسطین و مظلومان غزه در برابر جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آشکار دولت مستکبر آمریکا از این کودک‌کشی‌ها طنین‌افکن است، راهپیمایی ۱۳ آبان بیش از هر زمان دیگری معنا پیدا می‌کند.
ایستادگی در برابر ظلم، مختص مرزهای ایران نیست؛ آنجا که در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اخیر نیز ملت آگاه ایران و نیروهای مسلح قهرمان، رژیم صهیونیستی و آمریکا را از کرده خود پشیمان کردند، نشان داد که وحدت و همدلی مردم، رمز همیشگی پیروزی این امت شهیدپرور است.
حضور در راهپیمایی ۱۳ آبان، اعلام انزجار جهان اسلام از ظلم و حمایت از جبهه مقاومت است. این حرکت پیامی است به دولت‌هایی که چشم بر جنایات هولناک بسته‌اند. این حمایت‌ها محکوم است و ملت ایران همواره در کنار مظلومان ایستاده است.
آمریکا با سیاست‌های مداخله‌جویانه خود همچنان به‌دنبال حفظ هژمونی است و تلاش می‌کند با تحریم‌ها و فشار اقتصادی، ملت ما را از مسیر اصلی منحرف سازد. اما این راهپیمایی نشان می‌دهد که ملت ایران با اتکا به قدرت درونی خود، هرگز زیر بار زور نخواهد رفت.
اینجانبان، شما مردم همیشه در صحنه و ولایتمدار گیلان و رشت را دعوت می‌کنیم تا با حضور گسترده، مقتدرانه و پرشکوه خود در راهپیمایی امسال، بار دیگر با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی، استقلال ملی و ارزش‌های اسلامی تجدید میثاق نموده و پاسخی قاطع به توطئه‌ها و تحرکات دشمنان قسم‌خورده نظام و ملت بدهید.
رسول فلاحتی                                                               هادی حق‌شناس
نماینده ولی‌فقیه در گیلان و امام‌جمعه رشت                    استاندار گیلان

 

روسای دانشگاههای استان ، مدیران دستگاه قضایی ، مجمع نمایندگان مجلس، فرماندهان انتظامی و نظامی و مدیران کل و فرمانداران 17 شهرستان استان گیلان هم پیام های جداگانه در این ارتباط ارسال و رسانه ای کرده اند و از مردم خواسته اند در این روز خشم و نفرت خود را نسبت به استکبار جهانی به خصوص آمریکا به نمایش بگذارند.