توقیف و انتقال غیر ضروری وسایل نقلیه خودداری شود،

پرونده خودروها و موتورسیکلت ها سریعتر رسیدگی شوند

پرونده خودروها و موتورسیکلت ها سریعتر رسیدگی شوند
پایگاه خبری ، رسمی گیلان 24: رئیس کل دادگستری استان بر لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده خودروها و موتور سیکلت‌های موجود در پارکینگ‌ها تأکید کرد و گفت: ضابطان قضایی موظف اند از توقیف و انتقال غیرضروری وسایل نقلیه به پارکینگ‌ها خودداری کنند. www.gilan24.ir

به گزارش  گروه رسانه ای با مردم به نقل از روابط عمومی دادگستری استان گیلان، نشست کارگروه نظارت و ترخیص وسایل نقلیه توقیفی استان به ریاست رییس کل دادگستری گیلان در راستای اجرای بخشنامه ریاست محترم قوه قضاییه و با حضور دادستان مرکز استان، رئیس پلیس راهور، بنیاد تعاون فراجا، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و اداره کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی برگزار شد.
 مجید الهیان در این جلسه  بر لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده خودروها و موتور سیکلت‌های موجود در پارکینگ‌ها تأکید کرد و گفت: ضابطان قضایی موظفند از توقیف و انتقال غیرضروری وسایل نقلیه به پارکینگ‌ها خودداری کنند.  
وی با تاکید بر انجام تکلیف ستاد اجرایی فرمان امام از جهت ترخیص و فروش سریع خودروها و موتور سیکلت های رسوبی و تخلیه فوری پارکینگ ها بر ضرورت پیشگیری از توقیف بی‌رویه وسایل نقلیه، تسریع در رسیدگی و ساماندهی وسایل رسوبی، نگهداری مناسب و جلوگیری از آسیب به خودروهای توقیفی تا زمان تعیین تکلیف تصریح کرد.
همچنین استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در فرآیند تسریع اسقاط وسایل نقلیه رسوبی و بازیافت قطعات مورد تأکید قرار گرفت.  
در پایان، پس از ارائه گزارشی از وضعیت پارکینگ‌ها و چالش‌های موجود در نگهداری و ترخیص وسایل نقلیه، راهکارهای اجرایی بررسی و دستورات قضایی لازم برای تسریع در این روند صادر شد
.