با هدف انتخاب نماینده مردم شهرستان انزلی،

50 نفر برای انتخابات میان دوره ای مجلس ثبت نام کردند

50 نفر برای  انتخابات میان دوره ای مجلس ثبت نام کردند
پایگاه خبری ، رسمی گیلان 24: دبیر ستاد انتخابات استان گیلان از ثبت‌نام اولیه 30 نفر برای حضور در انتخابات میان‌دوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان بندرانزلی تا ساعت ۱۷ امروز خبر داد.www.gilan24.ir

به گزارش  گروه رسانه ای با مردم به نقل از  روابط عمومی استانداری گیلان؛ محمدرضا محسنی گفت: تا ساعت ۱۷ امروز (پایان روز سوم)، 50 داوطلب مراحل پیش‌ثبت‌نام خود را برای شرکت در این انتخابات انجام داده‌اند که از این تعداد، 24 نفر مرد و 6 نفر زن هستند.
وی افزود: از لحاظ سوابق تحصیلی از این تعداد 11 نفر مدرک تحصیلی دکتری، 17 نفر کارشناسی ارشد و دو نفر دیگر نیز مدرک کارشناسی را دارا می باشند.
وی با اشاره به زمان‌بندی فرآیند پیش‌ثبت‌نام افزود: این مرحله از روز شنبه 13 دی‌ماه آغاز شده و تا ساعت 16 عصر (فردا) روز سه‌شنبه 16 دی‌ماه ادامه خواهد داشت. از داوطلبان درخواست می‌شود ثبت‌نام خود را به ساعات پایانی موکول نکنند تا فرآیندها با نظم و دقت بیشتری انجام شود.
دبیر ستاد انتخابات استان گیلان در ادامه تصریح کرد: داوطلبانی که مرحله پیش‌ثبت‌نام را با موفقیت پشت سر بگذارند، باید ثبت‌نام نهایی خود را در بازه زمانی ۲۹ بهمن‌ماه تا ۲ اسفندماه سال جاری و بر اساس ضوابط و مقررات قانونی انجام دهند.
محسنی تاکید کرد: تنها داوطلبانی که پیش ثبت نام خود را با موفقیت انجام داده اند، مجاز هستند که در مرحله بعدی، ثبت نام خود را نهایی کنند. 
محسنی اظهار کرد: رعایت دقیق زمان‌بندی و مقررات قانونی، شرط لازم برای ادامه حضور داوطلبان در فرآیند انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه بندرانزلی است.

توضیح : با تشکیل دولت چهاردهم و انتخاب دنیا مالی بعنوان وزیر ورزش و جوانان شهرستان انزلی در این مدت  دارای  نماینده معین بود و اکنون زمان انتخاب نماینده جدید این حوزه انتخابیه فرا رسیده است..