اینترنت تا آخر هفته به حالت عادی برمی‌گردد

 اینترنت تا آخر هفته به حالت عادی برمی‌گردد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در نشست خبری اعلام کرد: اینترنت تا آخر هفته به حالت عادی برمی‌گردد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، وی افزود: ما تلاش کردیم از شرکت‌های دانش بنیان در حوزه هوش مصنوعی حمایت کنیم؛ همچنین بسته حمایتی در سه حوزه حمل و نقل و بحث بهداشت و درمان و بخش پولی و بانکی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

افشین یادآور شد: سعی داریم  اینترنت تا آخر هفته وصل شود، دانش‌بنیان‌ها بیشترین آسیب از قطعی اینترنت را دیده‌اند؛ چراکه در حوزه اقتصاد دیجیتال، قطعی بخش مخاطبان و مصرف کنندگان اینترنتی بسیار مهم محسوب می‌شود.

البته برای شرکت‌های بزرگ اینترنتی آی‌پی ثابتی در نظر گرفته می‌شود و به دستور رئیس‌جمهور، اینترنت سراسری ظرف امروز تا فردا و حداکثر آخر هفته برقرار می‌شود
.