در سن 103 سالگی،

پزشک صاحب نام و خیر لاهیجانی در گذشت

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: دکتر محمدصادق لاهیجی پزشک خیر لاهیجانی امروز پنج شنبه در سن ۱۰۳ سالگی، در یکی از بیمارستان‌های تهران دارفانی به رحمت الهی پیوست، روحش شاد و راهش پر رهرو باد.www.gilan24.ir

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، استاد محمدصادق پیروز لاهیجی، چشم پزشک برجسته و پیشکسوت ایران اهل لاهیجان، امروز در سن ۱۰۳ سالگی به دلیل کهولت سن، در بیمارستان امام خمینی تهران دار فانی را وداع گفت.

پیکر این چشم پزشک نیکوکار لاهیجانی صبح شنبه ۱۱ بهمن در تهران تشییع و روز یکشنبه ۱۲ بهمن در زادگاهش لاهیجان به خاک سپرده خواهد شد.

اهدای زمین برای ساخت بیمارستان پیروز لاهیجان، هبه ۲ باب منزل به دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای اجرای طرح توسعه این بیمارستان، وقف یک مرکز بهداشتی درمانی در لاهیجان، ساخت یک مدرسه ابتدایی در این شهر و کمک به راه اندازی مرکز سالمندان شهر لاهیجان، بخشی از اقدامات خداپسندانه این چشم پزشک نیکوکار گیلانی است.

نگاه: ایکاش همه پزشکان صاحب در آمدهای سطح بالا که در گیلان و ایران کم هم نداریم ، رهرو این پزشک مشهور و خیر باشند و با اهدای بخشی از ثروت و درآمدهای خود برای امور عام المنفعه بیش از پیش به جامعه کمک کنند.

پزشکانی جوان و کم درآمدی هم که از افراد و خانواده های پول ویزیت قانونی را دریافت نمی کنند و یا بعضی از این شخصیت های وزین و مردمی گاه پول دارو افراد کم بضاعت را می پردازند، قابل ستودن هستند  و مدیر مسئول گیلان 24 پیشنهاد دارد ، هر سال از سوی دانشگاه علوم پزشکی و حتی  انجمن های مرتبط مراسم تجلیل از این چهره های شاخص در گیلان و ایران برگزار شود.

نظر شما مخاطبان گرامی چیست.؟ برای ما بنویسید.- متشکریم.