به گزارش گروه رسانه ای با مردم، وی در حالی که عصبی به نظر می رسید ، افزود: ما بزرگترین ارتش و نیروی دریایی جهان را داریم و تنگه هرمز را در محاصره داریم در حالی که بعضی از شما رسانه ها موضوع را به گونه ای دیگر تعریف می کنید
وی با اشاره به اینکه ایران در حال خاکبرداری از مناطق بمباران شده است ، گفت: متاسفانه در رسانه ها شما به بخش های منفی تمرکز دارید و هر روز برچسب های و خبر جعلی مخابره می کنید در حالی که ما هر روز قوی تر می شویم!
شما باید در این نبرد موفقیت های تاریخی ایالات متحده را در نظر گرفته و دراین راستا اخبار و گزارش منتشر کنید.!!.!.
هگست که به همراه " دن کین " رئیس ستاد ارتش آمریکا" و فرمانده نیروی دریایی ایالات متحده در این کنفرانس کوتاه مدت حضور پیدا کرده بود ، ادعا کرد: ایران در موقعیت صفر است و توان بستن تنگه هرمز را ندارد.
توجه" ایران هم اکنون تنگه هرمز را بسته و نظامیان آمریکا با فاصله بسیاردورتر به اصطلاح تنگه را محاصره کرده اند.!
هگست با اشاره به اینکه ارتش آمریکا همچنان دست بر روی ماشه است، گفت: عده ای از شما واقعیت ها را خوب درک نمی کنید و این سنگ دلی ها برای این روزها خوب نیست.
وی مدعی شد: ایران با حمله به کشتی ها در تنگه هرمز عملیات تروریستی انجام می دهند و نوعی دزدی دریایی است، اما نگفت که دولت آمریکا از هزاران کیلومتر آن طرف دنیا در خاورمیانه و خلیج فارس چه کار می کند.!
این عضو دولت ترامپ یاد آور شد: در درگیری میان آمریکا و اسرائیل از یک سو و ایران از سوی دیگر توافق صورت گیرد و ایران توافق را انتخاب کند در عین حال که وزارت جنگ آماده جنگ است.
در این نشست خبری فرمانده نیروی دریایی هم از موقعیت نیروهایش و موفقیت ها دولت و نظامیان آمریکا تعریف بسیار کرد
آخرین اخبار از مرکز آمریکا حاکی است که وزیر جنگ این کشور " پیت هگست" به علت ناشایستگی از سوی نمایندگان مجلس استیضاح خواهد شد. در باره جزئیات این خبر که گفته می شود طرح استیضاح کلید خورده مطالب زیادی منتشر نشده، اما برخی مشاوران کاخ سفید خبر را تائید کرده اند
از سوی دیگر نیت سوانسون عضو سابق تیم مذاکره کننده ایالات متحده در مصاحبه ای اعلام کرد: ایران در نبرد با آمریکا و اسرائیل تسلیم نشد و در مذاکره هم تسلیم نمی شود.
ادامه دارد.....