استاندار گیلان خواستار شد،

واردات کالاهای اساسی از روسیه و سایر کشورها بدون تخصیص ارز باشد

 واردات کالاهای اساسی از روسیه و سایر کشورها بدون تخصیص ارز باشد
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: استاندار گیلان در دیدار صبح امروز با رئیس اتاق ایران و روسیه اعلام کرد: واردات کالاهای اساسی از روسیه و سایر کشورهای حاشیه دریای کاسپین با هدف تامین کالاهای اساسی بدون ثبت سفارش و تخصیص ارز امکان پذیر باشد.www.gilan24.ir
 
به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان، در راستای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، هادی حق‌شناس استاندار گیلان در دیدار با هادی تیزهوش تابان رئیس اتاق بازرگانی ایران و روسیه، راهکارهای گسترش تبادلات اقتصادی و رفع موانع پیش‌روی تجار دو کشور را مورد بررسی و تبادل نظر قرار داد.
در این نشست که با محوریت تقویت ظرفیت‌های تجاری استان گیلان به عنوان دروازه ارتباطی ایران با روسیه برگزار شد، طرفین بر ضرورت تسهیل فرآیندهای واردات و صادرات، بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت کریدور شمال ـ جنوب و افزایش تعاملات بخش خصوصی دو کشور تأکید کردند.


 
استاندار گیلان با اشاره به جایگاه راهبردی استان در مناسبات اقتصادی ایران و روسیه، توسعه همکاری‌های تجاری با کشورهای حوزه اوراسیا را از اولویت‌های مهم مدیریت استان دانست و اظهار کرد: گیلان می‌تواند نقش محوری در تأمین و انتقال کالاهای اساسی و همچنین توسعه بازارهای صادراتی ایران ایفا کند.
 
در ادامه این نشست، تیزهوش تابان رئیس اتاق  ایران و روسیه نیز با استقبال از رویکرد حمایتی استانداری گیلان، خواستار تسریع در تصمیمات اجرایی و کاهش بروکراسی‌های تجاری برای فعالان اقتصادی شد.
 
بر اساس مصوبه این نشست، مقرر شد واردات کالاهای اساسی از روسیه و سایر کشورهای حاشیه دریای کاسپین بدون نیاز به ثبت سفارش و تخصیص ارز انجام شود؛ اقدامی که می‌تواند نقش مؤثری در تسهیل تجارت، تأمین سریع‌تر کالاهای مورد نیاز کشور و افزایش حجم مبادلات اقتصادی میان ایران و روسیه داشته باشد.