4 کارمند رشوه خوار در آستارا دستگیر شدند

4 کارمند رشوه خوار در آستارا دستگیر شدند
پایگاه خبری، رسمی گیلان 24: دادستان عمومی و انقلاب شهر مرزی استارا در استان گیلان اعلام کرد: چهار کارمند اداره کل گمرک این شهرستان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه قدس گیلان به اتهام ارتشا و فساد مالی خبر داد.www.gilan24.ir

.به گزارش گروه رسانه ای با مردم ، جواد حسن بیگی، از دستگیری چهار کارمند اداره کل گمرک آستارا به اتهام ارتشا و فساد مالی خبر داد.
وی افزود: در راستای مبارزه بی امان با مفاسد اقتصادی و صیانت از سلامت نظام اداری، با صدور دستور قضایی، چهار تن از کارکنان اداره کل گمرک این شهرستان به اتهام فساد مالی و ارتشا بازداشت شدند.
دادستان بندر آستارا گفت: در پی رصد‌های دقیق اطلاعاتی و نظارتی، تحقیقاتی در خصوص تخلفات مالی در اداره کل گمرک انجام شد که با دستور قضایی، متهمان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه قدس گیلان دستگیر و برای طی مراحل قانونی روانه زندان شدند.
مدعی العموم با تأکید بر اینکه خط قرمز دستگاه قضایی، فساد در هر سطح و جایگاهی است، خاطرنشان کرد: برخورد با گلوگاه‌های فساد و مفسدان اداری که باعث سلب اعتماد عمومی می‌شوند، با قاطعیت ادامه خواهد داشت و در این مسیر هیچگونه اغماضی صورت نمی‌گیرد.
حسن بیگی گفت: در حال حاضر، برای این چهار کارمند پرونده قضایی تشکیل شد و تحقیقات تکمیلی برای شناسایی ابعاد احتمالی دیگر و بررسی دقیق‌تر پرونده در جریان است
.