به گزارش گروه رسانه ای با مردم، سرهنگ ارسلان صبح زاهدی گفت: در پی وقوع چند فقره آتش سوزی عمدی درب ورودی اماکن دولتی در لنگرود و انتشار کلیپهای آن در رسانههای معاند بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان با بررسیهای اطلاعاتی و بهره گیری از شیوه پلیسی، شب گذشته دو عامل اصلی تخریب و آتش سوزی دربهای ورودی اماکن دولتی را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی، متهمان را در یک عملیات ضربتی در یکی از محلات لنگرود دستگیرشدند..
فرمانده انتظامی شهرستان لنگرود گفت: متهمان مرد ۴۴ و زن ۴۳ ساله دستگیرشده در بازجوییهای فنی و تخصصی به عمل آمده ضمن اعتراف به آتش زدن درب ورودی چند اماکن دولتی، به آتش کشیدن چند بنر و ارتباط گیری با گروهکهای منافقان درخارج کشور اعتراف کردند.
سرهنگ صبح زاهدی افزود: تحقیقات لازم بر روی متهمان دستگیر شده برای تکمیل اطلاعات و شناسایی و دستگیری دیگر همدستان و عوامل احتمالی این پرونده ادامه دارد
*****
در خبر دیگری فرمانده انتظامي شهرستان رشت از دستگيري فردي که تحت عنوان مأمور اقدام به اخاذي در شهر رشت مي کرد،خبر داد.
سرهنگ "عيسي روشن قلب" در این باره توضیح داد:در پي دريافت خبري مبني بر اينکه فردي به عنوان جاعل انتظامي با در دست داشتن تجهيزات نظامي در سطح شهراقدام به اخاذي از شهروندان مي کرد، موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي کلانتري 13 قرار گرفت.
وي افزود: پس از بررسي موضوع و سنجش صحت خبر، مأمورين با هماهنگي قضائي مامور قلابي را دستگير و در بازرسي از وي يک قبضه سلاح کلت پلاستيکي،دو عدد بي سيم دستي پلاستيکي ، يک عدد کمربند حمل تجهيزات و يک عدد جاي افشانه کشف کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان رشت با اشاره به اينکه تحقيقات پليس براي شناسايي شاکيان احتمالي اين پرونده ادامه دارد، تصريح کرد:متهم37 ساله با تشکيل پرونده در اختيار مرجع قضائي قرار گرفت.
.