کد : 12489 ۵مهر ۱۴۰۵ ساعت 15:38
گردشگران عبوری باید به مهمانان ماندگار تبدیل شوند

رئیس پارلمان شهری رشت: گردشگری در رشت باید موثر ، سودمند و اقتصادی باشد

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تأکید به اینکه صنعت گردشگری و جایگاه رشت بعنوان شهر خلاق خوراکیهای یونسکو باید تاثیر ملموس بر سفره شهروندان داشته باشد ،گفت: اگر می خواهیم گردشگری برای مردم رشت منفعت اقتصادی داشته باشد باید گردشگر را از مسافر عبوری به مهمان ماندگار تبدیل کنیم.www.gilan۲۴.ir
رئیس پارلمان شهری رشت: گردشگری در رشت باید موثر ، سودمند و اقتصادی باشد

به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شورای اسلامی شهر رشت، دکتر محمد حسین واثق کارگرنیا  در جلسه ۲۲۹ علنی شورا در ساختمان جلسات شورای شهر رشت با گرامی داشت هفته دفاع مقدس و خیر مقدم به سردار هامون محمدی  اظهار کرد: سردار محمدی از فرماندهان خوش‌نام و باسابقه هستند که عمر خود را در جایگاه‌های مختلف برای حفظ امنیت و آرامش مردم سپری و  امروز توفیق داریم که میزبان این چهره ارزشمند باشیم .

وی با اشاره به اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا و ایثارگران افزود: رزمندگان دلاور ایران اسلامی در هشت سال جنگ تحمیلی و با کمترین تجهیزات برای حفظ ایران اسلامی و جلوگیری از تجاوز دشمن با رشادت و غیرت ایستادگی کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تبریک روز ملی گردشگری، به جایگاه رشت به عنوان شهر خلاق خوراک‌شناسی یونسکو اشاره کرد و گفت: برای اینکه صنعت گردشگری بتواند تأثیر ملموسی بر سفره شهروندان داشته باشد، باید از نگاهِ مسافر عبوری به گردشگر عبور کنیم و با ایجاد زیرساخت‌های حمل‌ونقل و اقامتی، مهمان ماندگار جذب کنیم.. 


کارگرنیا با تاکید به اینکه تبدیل ظرفیت‌های بالقوه رشت به ثروت، نیازمند اراده‌ای هوشمندانه در حوزه زیرساخت و همکاریِ مدیریت شهری با بخش خصوصی است افزود: ظرفیت زمانی به اشتغال و ثروت تبدیل می شود که زیر ساخت مناسب ، حمل و نقل ، اقامت ، خدمات شهری و مهم‌تر از همه بستر لازم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم شود.

رئیس پارلمان شهری  رشت با اشاره به سالروز عملیات ثامن‌الائمه(ع)و شکست حصر آبادان، خاطرنشان کرد: این عملیات‌ها به ما آموخت که وحدتِ ارتش، سپاه و نیروهای مردمی، معادلات نظامی را تغییر می‌دهد و امروز نیز در سنگرهای خدمت به مردم، نیازمند همان وحدت و ایثارگری هستیم.

کارگرنیا به فرارسیدن هفتم مهرماه، روز آتش‌نشانی و ایمنی اشاره کرد و‌گفت: آتش‌نشانان در لحظات بحرانی، با جان‌فشانی به دلِ حادثه می‌زنند تا جان و مال مردم در امان بماند و این روحیه، ادامه همان مسیرِ دفاع از وطن است.

وی گرامیداشتِ یاد و خاطره تمامی شهدای اتش نشان بیان کرد:  وظیفه مهمی هم بر عهده مدیریت شهری است و آتش‌نشانان باید از نظر تجهیزات، امکانات فنی، تجهیزات انفرادی، آموزش و معیشت و رفاهیات، در شرایطی باشند که بتوانند با انگیزه و امنیت بیشتر به مردم خدمت کنند وامنیت آتش‌نشانان، بخشی از امنیت شهر است و نمی‌توانیم از آتش‌نشان انتظار فداکاری داشته باشیم، اما ابزار و امکانات کافی در اختیار نداشته باشند و وظیفه مهم شهرداری تأمین نیازمندیها و به روز کردن تجهیزات برای کاهش تهدیدات و اسیب ها به اتش نشانان می باشد. 

در این نشست به مناسبت گرامی داشت هفته دفاع مقدس از سردار هامون محمدی فرمانده و پیشکسوت دفاع مقدس، محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورای اسلامي شهر رشت وهادی رمضانی عضو شورای اسلامی به عنوان رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس، رحیم شوقی شهردار رشت و رضا عاشری عضو شورای اسلامی شهر رشت  به عنوان فرزندان شهدای دفاع مقدس تجلیل شد
.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24 www.gilan24.ir
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
پزشک حاذق - متخصص جراحی مغز و اعصاب ، ستون فقرات
اندیشه سبز خزر ارائه دهنده خدمات ارتباطی در کشور
انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی  استان گیلان
ویژه بیماران دیالیزی و پیوند کلیه
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com