به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان ؛ بنا به درخواست های مکرر مردمی بازرس کل گیلان به همراهی مدیران کل بنیاد مسکن ، جمعی از مسئولین ارشد شهرستان رودبار با حضور در بخش رحمت آباد از روستاهای سیدان، شیرکیا و رودخانه بازدید کرد..
تخریب منابع طبیعی، روند ساخت و ساز های غیر مجاز خارج از طرح هادی و درخواست های مردمی جهت بازنگری این طرح از عمده برنامه های بازرس کل در این شهرستان بود.
دکتر آقایی در نشست مسئولان در فرمانداری اعلام کرد: آنچه در بازدید میدانی نشان داد مشاورین طرح نسبت به برخی از موضوعات کوتاهی کرده اند که مقرر شد در کمیسیون تصویب طرح هادی موضوعات مورد بررسی مجدد قرار گیرد.
وی اعتراضات و مطالبات مردم در بحث طرح های را وارد دانست و افزود: آنچه در طرح هادی دیده شده است قسمت های مرتبط با منابع طبیعی است در صورتی که برخی از نقاط در بافت روستایی ، خارج از طرح است که امکان ساخت و ساز برای مردم امکان پذیر نیست.
بازرس کل گیلان در بحث تخریب منابع طبیعی گفت: احداث جاده در این منطقه باعث تخریب ۵۰۰ اصله گونه نایاب از درخت زربین ( به عنوان ذخیره گاه این گونه) شده است.
وی تاکید کرد: جاده احداث شده به لحاظ غیر استاندارد بودن و رانشی بودن و تخریب محیط زیست باید از طرح خارج شده و مجدد درخت زرین در آن کشت شود تا ضرر ایجاد شده به منابع طبیعی جبران شود.
نشست دکتر آقایی در فرمانداری به دلیل حساسیت موضوع با چالش هایی همراه بود که به برخورد قاطع بازرس کل استان گیلان با متخلفین انجامید..