کد : 5902 ۱۰آذر ۱۴۰۴ ساعت 20:20
وزیر نیرو:

برق را در خانه‌ ها ذخیره کنید

پایگاه خبری، رسمی گیلان ۲۴: ​وزیر نیرو گفت: ما برنامه‌های گسترده‌ای برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله نصب ذخیره‌سازها در سطح شبکه و در منازل مردم داریم.www.gilan۲۴.ir
 برق را در خانه‌ ها ذخیره کنید

به گزارش گروه رسانه ای با مردم، عباس علی آبادی روز دوشنبه در حاشیه افتتاح طرح های تجدیدپذیر کشور در پاسخ به ایرنا گفت: این امر کمک خواهد کرد مردم بتوانند از ذخیره سازها در خانه های خود بهره مند شوند.
وی از فراهم شدن امکان صادرات برق تجدیدپذیر خبر داد، که بخش خصوصی می تواند در این زمینه یا برق تولیدی را در بورس عرضه کنند یا صادر کنند.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: برای صادرات برق تجدیدپذیرها مشکلی وجود ندارد.

علی آبادی از رسیدن ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر به ۱۱ هزار مگاوات تا تابستان سال آینده خبر داد و گفت: اکنون کشور به کارگاه بزرگی در زمینه احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر تبدیل شده است.
وی ادامه داد: بهره برداری فقط مختص طرح های تجدیدپذیر نیست و طرح های آب و برق و خطوط انتقال نیز در حال اجرا است.

وزیر نیرو در خصوص همکاری با سایر کشورها، اضافه‌کرد: ما دست همه کسانی که در سرتاسر جهان آماده همکاری با ما هستند؛ به جز کشورهای قانون‌شکن را می‌فشاریم.

علی آبادی افزود: اکنون همکاری‌های بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف، به ویژه در زمینه فناوری و هوش مصنوعی، با شرکت‌های خارجی در حال انجام است و امیدواریم به زودی اخبار خوبی را به مردم عزیزمان تقدیم کنیم.

وی درباره زمان محقق شدن اهداف تعیین شده در زمینه تجدیدپذیرها، خاطرنشان کرد: این اهداف تابع شرایط مختلفی هستند. هدف‌گذاری و تلاش می‌کنیم تا منابع مالی لازم را تأمین کنیم. 
وزیر نیرو گفت: کار اصلی ما جذاب‌سازی محیط کسب‌وکار برای جذب سرمایه بخش خصوصی است که تا کنون موفق بوده است.

علی‌آبادی در باره تحقق اهداف هفتم، افزود: پیش‌بینی می‌کنم تا پایان برنامه، به ۳۰ هزار مگاوات انرژی های تجدیدپذیر خواهیم رسید و در تابستان سال آینده به عدد ۱۱ هزار مگاوات خواهیم رسید. بعد از انعقاد قرارداد با سرمایه‌گذاران، اطلاعات دقیق‌تری ارائه خواهیم داد.

وی ادامه‌داد: ما برنامه‌های گسترده‌ای برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله نصب ذخیره‌سازها در سطح شبکه و در منازل مردم داریم. به زودی، پروژه‌ای به ظرفیت ۲۰ مگاوات افتتاح خواهیم کرد که با استفاده از فناوری‌های بومی ساخته شده است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه اولویت استفاده از ظرفیت‌های تجدیدپذیر استان‌های تولیدکننده هستند، گفت: در صورت مازاد تولید در این استان‌ها، انرژی‌های مازاد نیاز مصرفی استان به سایر استان‌ها صادر خواهد شد.
علی آبادی از هموطنان دعوت کرد نسبت به راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی بر پشت بام‌های خانه‌هایشان اقدام کنند تا هیچ نگرانی‌ در حوزه تامین برق مصرفی خود نداشته باشند.
وی با بیان اینکه پویش ایران آباد، موفق و امید آفرین بوده است ابراز امیدواری کرد که بتوانیم به همه وعده‌های خود در این راستا عمل کنیم
.

پایگاه خبری، رسمی گیلان 24
نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
رشت، سه راه سردار جنگل، قاسم زاده اصل
کمک به انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان
زیباترین جلوه نوع دوستی، کمک به بیماران نیازمند است. بیماران دیالیزی و پیوند کلیه منتظر کمکهای کوچک و بزرگ شما هموطنان هستند. انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان گیلان
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com