کد : 12560 ۱۶مهر ۱۴۰۵ ساعت 10:15

"عدد مدد نمی رساند ؟!"

وزارت آموزش و پرورش با شجاعت و شادمانی اعلام کرده است:" امسال هیچ کلاسی بدون معلم نیست!" خوب خدا را شکر که از نظر تامین معلم مشکلی نداریم.

بسمه تعالی 
با سلام و وقت بخیر،
"عدد مدد نمی رساند ؟!"
_وزارت آموزش و پرورش با شجاعت و شادمانی اعلام کرده است:" امسال هیچ کلاسی بدون معلم نیست!" خوب خدا را شکر که از نظر تامین معلم مشکلی نداریم. اما سئوال من بعنوان کارشناس خبره و قدیمی ناظر بر تغییر سه نظام آموزشی گذشته از جناب وزیر اینست که برای حفظ و نگهداری معلمان و کیفیت بخشی به دانش آنها و مهمتر از همه " امنیت معیشتی" این جامعه محترم و زحمتکش چه اقداماتی صورت خواهد گرفت؟ جناب وزیر محترم، چند درصد از معلمان شما گرفتار شغل دوم و سوم هستتد؟چند درصد از معلمان مسکن مناسب ندارند و هنوز مستاجر هستند؟ چند در صد با بیماریهایی دست و پنجه نرم می کنند، که بیمه درمانی کفایت درمان آنها را نمی کند. چند در صد از معلمان دارای فرزندان بزرگسال مجرد هستند، و در آرزوی سرو سامان دادن به آنها هستند‌. چند در صد از معلمان، اضطراب پرداخت انواع اقساط بانکی با بهره های کمرشکن که نه بلکه " لال کننده" زندگی می گذرانند؟ و چند در صد هنوز فکر می کنند اگر در شرایط برابر قرار می گرفتند، حتما سازمان دیگری را برای استخدام انتخاب می کردند؟
 جناب وزیر شما که از خانواده جلیله شهدا و انسانی ارزشی هستید باید مطلع باشید که نهاد تحت مدیریت شما، همه فکر و ذکرش " تکنولوژی محور" شده است. مجهز کردن مدارس به تابلوی هوشمند لازم است. و دو فردای دیگر باید کارشناسان ( هوش مصنوعی) هم داشته باشید. اما تا کنون فکر کرده اید چرا "سواد رسانه یی" دانش آموزان پایین است. و بشدت تحت تاثیر القائات فضای مجازی و معاندین قرار می گیرند؟ چرا بخشی از معلمان هم تحت تاثیر فضای مسموم رسانه های برانداز هستند؟ و چرا دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ، مدارس ما را هدف پایه اغتشاشات قرار می دهند؟ 
برادر عزیزم، جناب دکتر کاظمی وزیر محترم، بنده قصد سیاه نمایی را ندارم. و بفرموده" قائد شهید" نا امید سازی را هم حرام میدانم. فقط از سر دلسوزی و برای حفظ استقلال ملی عرض میکنم.( آموزش و پرورش سیاسی موجب تقویت باورهای دانش آموزان به آزادی و استقلال کشور می شود. اما سیاسی کردن آموزش و پرورش یک سمّی خطرناک علیه استقلال آن می باشد.). جناب وزیر محترم برخی مدیران کل شما حتی قادر به اداره یک مدرسه در روستا هم  نیستند. و صرفا با میل و تمایل و تقاضای استانداران و صاحبان قدرت و نفوذ به این صندلی رسیده اند. هیچ مزیتی هم نسبت به بقیه همکاران هم ندارند. اما شاهین اقبال از طریق وصولگرایی و افساد طلبی، بر شانه های لرزان آنها نشسته است.
 جناب وزیر محترم، ما آموزش و پرورشی در تراز " بیانه گام دوم انقلاب" برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی و  هماوردی با آموزش و پرورش جهانی نیازمندیم. و همه اینها باید در مرحله اول به یک " عزم و اراده ملی" تبدیل گردد. و کسی جامعه عزیز فرهنگی را زیادی و سربار تلقی نکند. و  برای این نهاد باید بصورت جهادی و انقلابی عمل کرد. و گرنه، بیشترین بخشنامه و آیین نامه و شیوه نامه و دستورالعمل در همین وزارتخانه صادر شده است. جناب وزیر محترم و بزرگوار، آموزش و پرورش ماشین نیست، تا مدل جدیدتری را جایگزین آن کنیم. بلکه آموزش و پرورش، نهادی هست، که باید همه ارکان نظام بعنوان وزارتخانه راهبردی بآن نگاه کنند. و برای فردای روشن کشور به تقویت این نهاد بپردازند. انشاالله. سه شنبه،۱۴۰۵/۷/۱۴،
مصطفی شریعتی رودسری
،

نظر شما
تاکنون نظری برای این مطلب ثبت نگردیده است
پزشک حاذق - متخصص جراحی مغز و اعصاب ، ستون فقرات
اندیشه سبز خزر ارائه دهنده خدمات ارتباطی در کشور
انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی  استان گیلان
ویژه بیماران دیالیزی و پیوند کلیه
چاپ سوم اصول علمی روزنامه نگاری منتشر شد
کتاب اصول علمی روزنامه نگاری " روزنامه نگاری سایبری" در 300 صفحه قطع وزیری " چاپ سوم " منتشر شد. اصول علمی مصاحبه ، گزارش نویسی ، خبر نویسی ، تاریخ روزنامه نگاری ایران، مبانی ارتباطات،سیاست های خبری، سواد رسانه ای، خبرنگاری بحران، روشهای سوژه یابی و یافته های نو در حوزه روزنامه نگاری سایبری" از فصل های کتاب است. فروش کتاب برای حوزه فرهنگ و رسانه 25 درصد تخفیف دارد. ایمیل " mohammadpour3650@yaho.com